031-22 00 26


Vi söker efter hantverkare, snickare, fönstermontörer

Vi söker efter snickare, fönstermontörer, fönsterinstallatörer, hantverkare till norra och mellersta Sverige.

Ditt jobb som fönsterinstallatör/snickare blir att ute hos kund utföra komplett färdigställande av fönster, altandörrar, skjutdörrar, glaskassetter och uterum i Norra eller mellersta Sverige. Detta innebär att du bör ha erfarenheter att jobba med träfönster, pvc fönster, skjutdörrar och kunna byta PVC/träfönster och altandörrar. Vi ser gärna att du har ett företag och redan jobbar inom området.


Krav för att ansöka som fönsterinstallatör är följande:

 1. Bolag:
  Du måste äga eller vara en del av ett bolag med momsredovisningsskyldighet om du ansöker som fönsterinstallatör.
 2. Språkfärdigheter:
  Att kunna svenska språket är essentiellt. Man måste kunna göra sig förstådd hos kunden. Du måste vara bosatt och folkbokförd i Sverige och ha ett svenskt personnummer.
 3. Yrkeskunskaper:
  Vi ställer höga krav på utfört arbete, så du bör självklart ha erfarenhet av fönsterinstallationer sedan tidigare. Har du ett ID06 kort är det ett plus men inget krav.
 4. Körkortskrav:
  B körkort och tillgång till egen bil och egna verktyg är naturligtvis ett krav.
 5. Geografisk placering:
  Vi söker till norra och mellersta Sverige eftersom våra kunder finns där. Vi utgår från att ditt arbetsfält blir inom orten där du är bosatt i.

För mer information är du alltid välkommen att Kontakta oss. Uppge ditt fullständiga namn, företagets namn, organisationsnummer, kontaktuppgifter samt vilken ort du utgår ifrån.