Startsidan Produkter Bilder Filmer Kundservice Kontakta oss Få en Offert
Tillbaka


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Var noggrann med att skriva in korrekt e-postadress.

E-postadress


Nordisk design på Pvc fönsterFönster fixaren har precis avslutat sin bo mässa i Borås där vi visade upp värdens vackraste Pvc fönster. Totalt under helgen var det ca 5000 besökare och vår monter var väldigt populär bland hantverkare och människor som sökte fina och bra fönster. Inga frågor var för svåra. Den vanligaste frågan var om våra fönster var verkligen av material av plast (Pvc). Och det är dem. Det är inte så konstigt att frågan ställdes eftersom våra pvc fönster i Nordisk design ser ut som trä fönster, både invändigt och utvändigt. Den andra vanligaste frågan var om pvc fönster gulnar. Nej, pvc fönster gulnar inte. De är UV-beständiga och har producerats under 30 år. Vi skulle inte kunna ha dessa i vårt sortiment om vi fick tillbaka reklamationer istället för nöjda kunder. Och vi har bara nöjda kunder.


Nedan presenterar vi Vinnarna av våran tävling som gick ut på att uppskatta antal glaskulor i en glasvas. Antal glaskulor var exakt 154 st.1:a Pris iPad 2, 16 GB svart
Margareta Bjurefalk (Mölndal)


2:a samt 3:e pris, en kristallvas
Eftersom det fanns två personer som gissade så nära (153 st glaskulor) så tycker vi att det absolut förtjänar att få någonting för detta.


Hanna Gustafsson från Borås
Anita Andreasson från Borgstena


Nedan ser du bild på hur vackra pvc fönster är:


pvc fönster allmoge


pvc fönster allmoge framsidan


dreh-kipp pvc fönster 

Copyright ©
2010 Fönster Fixaren.
Alla rättigheter reserverade.
Besöksadress
Brodalsvägen 7, hus Y
43338 Partille

E-post / Telefon
031-22 00 26
Försäljning / Offert frågor.
Betalningsalternativ
Faktura 10 dagar netto
Webdesign