031-22 00 26


Så här gör du en bra affär!
-Välj våra fönster och låt oss fixa ditt fönsterbyte!

Vår affärsidé

Först och främst så arbetar vi med måttanpassade produkter som inte är standard. Kanske behöver du större hål i väggen eller ett nytt hål där du vill ha ett fönster? Behöver du bygga om huset, bygga uterum eller renovera ditt hem så fixar vi detta också tack vore 30 års erfarenheter inom bygg och entreprenad. Vi arbetar med att tillhandahålla måttanpassade fönster, altandörrar, skjutdörrar, uterum, glaskassetter som är lätta att underhålla, vackra, säkra, energisnåla och bra för plånboken och miljön. Vi vill vara duktiga på att ta hand om kunden och kundens behov. Ge ett personligt bemötande och ge kundanpassade lösningar. Vi försöker att alltid på bästa möjliga sätt lösa de flesta problem och jobbar hårt för att varje kund ska känna sig tillfreds med våra tjänster och produkter. Visst, vi är inte billigast eller i alla lägen bäst men vi har alltid ambitionen och viljan att vara det.


 1. Vi är priseffektiva och flexibla
  Det du vill ha, det får du av oss. - Oavsett om du vill ha standard, aningen anpassat eller special. Vi hjälper dig hela vägen.

 2. Vi har snygga vridfönster i Pvc
  De flesta fönsterleverantörer kan bara erbjuda dig fönster i pvc som är inåtgående. Hos oss kan du få vridfönster som är utåtgående med ”Spilka” originalbeslag som ser ut som vanliga vridfönster i trä men är fullständigt underhållsfritt.

 3. Ekfönster och skjutdörrar i Ek
  Eken kommer från Kanada och anses vara en av världens bästa ek. Har man beställt en gång av oss partier i Ek så vill man bara ha mer.

 4. Faktura i efterskott.
  Betala i lugn och ro efter att du fått din leverans av fönster, altandörrar eller glaskassetter. Här behöver du inte betala i förskott som hos vissa andra fönsterleverantörer. Fakturan för fönsterbyte bestals alltid efter att vi bytt ut dina fönster. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig nöjd och trygg med oss.

 5. 100 % fönsterbyte och färdigställande
  Vi byter inte bara fönster utan färdigställer så att jobbet är 100 % gjort. Vi lämnar inte dig förrän du är nöjd. Uppstår det några problem så ordnar vi det mesta eftersom vi är ett byggbolag i grunden.

 6. Rot avdrag.
  Glöm inte att utnyttja 30 % rabatt på utfört arbete när du beställer fönsterbyte. Vi fixar det år dig.

 7. Mycket brett utbud av fönster, skjutdörrar, altandörrar, uterum och glaskassetter
  Vi har stort utbud av många olika fönster och material. Underhållsfria fönster, träfönster och aluminiumbeklädda fönster, aluminium fönster, uterum, skjutdörrar, glaskassetter och altandörrar.

 8. Inga dolda kostnader
  Vi har inga dolda kostnader. Transparants, ärlighet och långsiktlighet är viktigt. Du vet alltid i förväg hur mycket saker kostar.

 9. Kundservice och support
  Vi har funnits sedan 2010. Vi hjälper dig hela vägen.