Startsidan Produkter Bilder Filmer Kundservice Kontakta oss Få en Offert
Tillbaka

Pvc fönster i Nordisk design, Danline 70

Nordiska pvc fönster Danline 70

Pvc fönster i Svensk tradition och design

Svensk traditionell design i högsta möjliga kvalitet -nu med dubbel tätning! Den mest moderna och energibesparande fönsterteknik i klassisk Svensk design. Den nya profilen heter DANLINE 70/116 från Veka. Som det första systemet med dubbel tätning på både sidohängt fönster och vridbara fönster. Mycket lågt U-värden med nästan obegränsade designmöjligheter.

Skandinavisk Design

Just Design har varit en avgörande kravfaktor för denna profil. Nu har du äntligen möjligheten att från Fönster Fixaren få ett bra pris, vilket inte har varit möjligt förut för motsvarande pvc fönster i Nordisk design och glädjas åt det snyggaste pvc fönster i Skandinavien. Passar särskilt till tegelfasader, putsfasader som bekant inte har foder på utsidan. Smala karmar gör att glasytan blir märkbart större än alla andra konkurrenternas pvc fönster, särskilt märkbart när du köper små pvc fönster till garage eller källare. Systemet har speciellt utvecklats för den Svenska marknaden där det finns en tradition av fönster som kan öppnas utåt med smala karmar och snygg design på fönster. Tänk dig själv. Nu kan du köpa Pvc fönster som ser ut som träfönster men är fullständigt underhållsfritt. Ja smörja beslag en gång per år och tvätta fönster gör man ju ändå. Men du slipper måla, renovera, kitta, byta ut glaskassetten om tio år.

Danline finns i många olika fönstersystem

Profilen finns som överkantshängda, sidohängda, side-swing (Side swing är vridbara som vänds på sidan, om man ska förklara det väldigt generellt), vridbara och fönster som inte går att öppna (fasta fönster). Profilen finns även till altandörrar. Samtidigt finns det ett stort utbud av färger med extremt hög ljushärdighet. Om man vill lyxa till det hela så finns det även möjlighet att ha utsidan av profilen beklädd med aluminium i valfri färg. Dock endast på större beställningar. Den nya 5-kammare design i välbekanta VEKA profilen är särskilt utformad för de framtida kraven för den Skandinaviska marknaden. DANLINE 70/116 uppfyller både energisparande krav och en ägarens estetiska förväntningar och önskemål.

Stor energibesparing

Att spara energi är en global fråga - även i Skandinavien stärks kraven på energieffektivitet kontinuerligt. Med en total profil djup på 116 mm i den välkända VEKA-5-kammarsystem tillåter DANLINE 70/116 betydligt bättre isolering än traditionella fönsterkarmar. Med dubbla glas i isolerruta kan denna profil komma ner i U-värde under 0,9 W/m2K.

I samband med utvecklingen av DANLINE 70/116 har VEKA i nära samarbete med de flesta fönstertillverkare fäst stor vikt i att profilerna bör vara enkla att bearbeta och att de olika system är förenliga med hårdvaran som t.e.x beslag, handtag, glastyper som finns på marknaden. Profilen har också lyckats få stålarmering (Stålkärnan) placerat optimalt i förhållande till styrka, stabilitet och termiska förhållanden som råder i denna profil.

Danline profilen är kvalitetssäkrad

Denna profil är beprövad och kvalitets testad av den tyska ift Rosenheim enligt den europeiska standarden EN 14351-1.
Luftmotstånd standard enligt (EN 1026) och Vattentäthet Standard enligt (EN 1027)

Vridfönster Danline 70 116 profil

Se priser för vridfönster i Pvc

vridfönster pvc stor bild
Klicka på bilden för större bild.


pvc vridfönster veka danline 70 116
Profilen gäller endast för utåtgående fönster. Sidohängt, vridfönster eller ovankanthängda fönster (garagefönster).
Copyright ©
2010 Fönster Fixaren.
Alla rättigheter reserverade.
Besöksadress
Brodalsvägen 7, hus Y
43338 Partille

E-post / Telefon
031-22 00 26
Försäljning / Offert frågor.
Betalningsalternativ
Faktura 10 dagar netto
Webdesign